Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Videotutorials per aprendre a llegir en família

Aquesta setmana hem començat la difusió de la sèrie de vídeos 'Llegir en família' del ConteClub que s'aniran emetent al nostre canal de Youtube durant aquest estiu
Esteu aquí: Inici Notícies Videotutorials per aprendre a llegir en família
Videotutorials per aprendre a llegir en família

La May i la Sara de l'Associació Cuentropía.

Aquest estiu l'Associació Cuentropía ens donarà claus per aprendre a llegir en família en diferents videotutorials. Podreu descobrir el contacontes que porteu a dins, despertar l'estima pels llibres, com crear la vostra biblioteca a casa o com gaudir de la lectura jugant!

Com podem encomanar l'amor pels llibres i el gust per la lectura als infants? No hi ha receptes màgiques, però les famílies podeu ajudar-los a despertar la curiositat pels llibres, acompanyar-los i crear un clima que fomenti la lectura a casa.

Aquí teniu algunes claus per aprendre a estimar els llibres:

Com podem crear la nostra pròpia biblioteca a casa? Per fomentar la lectura entre els infants és important que tinguin un raconet ple de llibres al seu abast. Ells també poden escollir què volen llegir, l'important és que s'emocionin amb els contes:

En aquest vídeo ens expliquen com descobrir el contacontes que portem a dins! L’hora del conte és un moment de gaudir en família a través de les històries. És molt important trobar el lloc i el moment adequat:

Aquest és l'últim vídeo de la sèrie Llegir en família del Conte Club! En aquesta ocasió ens expliquen com gaudir dels llibres jugant, plasmant les històries en dibuixos, manualitats o jocs:

Projecte web desenvolupat per