Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Tornem a sortejar la Mona dels Tarraconins

Esteu aquí: Inici Notícies Tornem a sortejar la Mona dels Tarraconins

Per 8è any consecutiu, El Club dels Tarraconins amb la col·laboració del Gremi de Pastissers de Tarragona, sorteja 4 mones dels Tarraconins de 4 pastisseries de la ciutat. La pastisseria Palau. la pastisseria Conde, la pastisseria Trill i la pastisseria Montserrat també són els establiments que sortejaran aquestes mones. Concretament, es tracta d’una figura de xocolata protagonitzada pels personatges principals del Club, la Nineta i l'Ivori i que representen diferents situacions quotidianes dels personatges.

Per participar al sorteig els infants o els seus responsables hauran d'omplir un formulari  a la web dels Tarraconins. Es podran inscriure fins el dijous 13 d'abril a les 10h del matí. Els guanyadors s'anunciaran (i es contactaran) aquell mateix dia i la recollida de les Mones es farà en Diumenge Sant. Les quatre pastisseries comptaran amb la Mona dels Tarraconins per tots aquells que la vulguin comprar.

La idea va néixer el 2010 com una iniciativa del Gremi de Pastissers de Tarragona i que des d’aleshores ha rebut el suport del Club dels Tarraconins. Amb aquesta iniciativa es pretén conservar la tradició i mantenir viva la història de la ciutat, de la manera més actual possible.

Pastisseria Palau (c/unió) 977 23 34 04

Pastisseria Conde (c/unió) 977 23 91 30

Pastisseria Trill (c/ varón...) 977 21 83 10

Pastisseria Montserrat (St. Pere i St. Pau) 977 20 10 06

Inscripcions tancades.

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per