Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Per Sant Magí, TarrAQUAnins!

Esteu aquí: Inici Notícies Per Sant Magí, TarrAQUAnins!

Tornen les festes de Sant Magí, i com ja és costum, per tercer any consecutiu El Club dels Tarraconins i EMATSA programen TarrAQUAnins, el cicle teatral d’espectacles infantils i familiars sobre la cura i el respecte de l’aigua. Unes representacions que combinen el coneixement sobre un bé tan escàs com l’aigua sense deixar de banda l’entreteniment i el joc.

Durant els dies 16, 17 i 18 d’agost està programat que el vestíbul del Teatre Tarragona aculli una nova edició d’aquest refrescant espectacle. Com és habitual, tres artistes del territori especialitzats en narrativa infantil com el Joan Rioné (Genovesa, Narratives teatrals), el Marc Rocamora i l’ Agus Farré presenten les seves sorprenents propostes, però aquest any, una cara nova com la de la Núria Garcia (cia dosdetres) es suma a l’equip.

I això no és tot, ja que per aquest Sant Magí, els 4 membres de TarrAQUAnins han preparat nous espectacles! 4 noves històries amb personatges desconeguts però que ven segur enganxen tant o més com l’Astame o l’home aixeta, dos dels antics protagonistes de les històries del Marc i el Joan. D’aquesta manera, TarrAQUAnins 2019 és una gran oportunitat per veure quatre propostes d’espectacle ben diferents però amb un mateix objectiu: sensibilitzar sobre l’ús que fem de l’aigua i el respecte al cicle d’aquesta. El cicle d’espectacles tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’agost al vestíbul del Teatre Tarragona. L’accés és lliure i gratuït limitat a l’aforament de l’espai.

Divendres 16 d'agost: 12:30h, 17:30h i 18:30h

Dissabte 17 d'agost: 12:30h, 17:30h, 18:30h

Diumenge 18 d'agost: 11:30h i 12:30h.

EMATSA i El Club dels Tarraconins treballen conjuntament des del 2016 en el marc del respecte al medi ambient i en la cura del cicle de l’aigua. L’empresa municipal i el club infantil realitzen accions de sensibilització mediambiental a través d’aquest cicle durant tot l’any.

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per