Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

PARC DE NADAL 2019/2020

Esteu aquí: Inici Notícies PARC DE NADAL 2019/2020
PARC DE NADAL 2019/2020

Cartell Oficial Parc de Nadal 2019/2020

Tarraconines i tarraconins! Un any més, el Parc Infantil de Nadal obre les seves portes el dia 27 de desembre fins al 4 de gener al Recinte Firal del Palau de Congressos. L’horari queda establert en dos torns: matí i tarda. El torn de matí obre les portes a les 11h fins a les 14h, mentre que a la tarda és a les 17h fins a  les 20h. Cal destacar que, el dia 31, el Parc queda tancat a la tarda; i el dia 1, tanca en horari de matí.

En aquesta nova edició, la contaminació al mar esdevé l'eix principal sobre el qual giren diverses activitats i espectacles, en total 35 tallers i més de 20 espectacles que faran gaudir a tota la família. Un Escape Room, un Eco cavallet, la presència del Reial Club Nàutic o un espai sensorial amb jocs reciclats són algunes de les novetats que es presenten... però no ens avancem! Esteu ben atents i atentes a la pàgina web del Club dels Tarraconins i del nostre Facebook, ja que anirem penjant tota la informació relacionada amb aquesta festa nadalenca.

Per començar, us deixem un primer tastet d'aquesta nova edició amb el cartell oficial del Parc de Nadal. Aquest any els pirates han arribat a Tarragona, però no patiu, ja que només volen ajuda per netejar els seus mars i oceans! Els hi donem un cop de mà?


Projecte web desenvolupat per