Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Més d’un centenar d'infants participaran en la 27a edició del ‘Dia de sensibilització de la platja’ de Mediterrània

Esteu aquí: Inici Notícies Més d’un centenar d'infants participaran en la 27a edició del ‘Dia de sensibilització de la platja’ de Mediterrània

Torna un dels grans clàssics de l’estiu tarragoní. I és que Mare Terra Fundació Mediterrània organitza per vint-i-setè any consecutiu el ‘Dia de sensibilització de la platja’, que es durà a terme el dijous 12 de juliol a partir de les 9:30 hores a la Platja Llarga de Tarragona. Es tracta d’una jornada de voluntariat ambiental l’objectiu de la qual és conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar el mar i les platges. Històricament, el ‘Dia de sensibilització de la platja’ sempre s’ha dirigit a tots els públics, però des de fa quatre anys l’esdeveniment s’enfoca de manera especial en els més joves. Es fa així perquè es considera que els infants han d’entendre al més aviat possible que han de cuidar i respectar el medi natural si volem que el nostre planeta tingui futur.

A dia d’avui ja s’ha confirmat la participació de més d’un centenar de voluntaris, la majoria dels quals són nens i nenes d’entre 6 i 14 anys que participen en casals d’estiu o en campus esportius de clubs de la ciutat com el Racing de Bonavista, el Tarragona Handbol Club o el Club Rugby Tarragona. Per altra banda, l’acció de voluntariat compta amb la col·laboració de diverses entitats i empreses com Wala, el Club de Vela Platja Llarga, Europe Direct Tarragona, Sirenas Mediterranian Academy, Repsol, Covestro i Sirusa, entre d’altres.

Durant la jornada es duran a terme diverses activitats: accions de difusió i sensibilització entre els usuaris de la platja, tallers d’educació ambiental, un petit trajecte en catamarà, recollida de brossa, etc. I, com és habitual, en algun moment del matí apareixeran les sirenes per lliurar un missatge ecologista als participants... Tot i que la jornada se centra en els més petits, en realitat és oberta a tota la ciutadania.

Així, les persones que vulguin col·laborar a títol individual poden passar-se per l’estand que Mare Terra Fundació Mediterrània instal·larà al costat del Club de Vela Platja Llarga i obtindran bosses i guants per poder realitzar la neteja o altres tasques.

Torna un dels grans clàssics de l’estiu tarragoní. I és que Mare Terra FundacióMediterrània organitza per vint-i-setè any consecutiu el ‘Dia de sensibilització de laplatja’, que es durà a terme el dijous 12 de juliol a partir de les 9:30 hores a la PlatjaLlarga de Tarragona. Es tracta d’una jornada de voluntariat ambiental l’objectiu de laqual és conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar el mar i les platges.Històricament, el ‘Dia de sensibilització de la platja’ sempre s’ha dirigit a tots elspúblics, però des de fa quatre anys l’esdeveniment s’enfoca de manera especial en elsmés joves. Es fa així perquè es considera que els infants han d’entendre al més aviatpossible que han de cuidar i respectar el medi natural si volem que el nostre planetatingui futur.A dia d’avui ja s’ha confirmat la participació de més d’un centenar de voluntaris, lamajoria dels quals són nens i nenes d’entre 6 i 14 anys que participen en casals d’estiuo en campus esportius de clubs de la ciutat com el Racing de Bonavista, el TarragonaHandbol Club o el Club Rugby Tarragona. Per altra banda, l’acció de voluntariat comptaamb la col·laboració de diverses entitats i empreses com Wala, el Club de Vela PlatjaLlarga, Europe Direct Tarragona, Sirenas Mediterranian Academy, Repsol, Covestro iSirusa, entre d’altres.Durant la jornada es duran a terme diverses activitats: accions de difusió isensibilització entre els usuaris de la platja, tallers d’educació ambiental, un petittrajecte en catamarà, recollida de brossa, etc. I, com és habitual, en algun moment delmatí apareixeran les sirenes per lliurar un missatge ecologista als participants... Tot ique la jornada se centra en els més petits, en realitat és oberta a tota la ciutadania.Així, les persones que vulguin col·laborar a títol individual poden passar-se per l’estandque Mare Terra Fundació Mediterrània instal·larà al costat del Club de Vela PlatjaLlarga i obtindran bosses i guants per poder realitzar la neteja o altres tasques.

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per