Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

L'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) posa en marxa el projecte "Emociona't"

Una proposta d’activitats extraescolars artístiques, compartides i gratuïtes per alumnes de cicle inicial de primària de diferents centres educatius
Esteu aquí: Inici Notícies L'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) posa en marxa el projecte "Emociona't"

Des de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) en col·laboració amb les escoles de la ciutat es posa en marxa el projecte “Emociona’t. Art i Educació”. Una proposta d’activitats extraescolars compartides i gratuïtes per alumnes de cicle inicial de primària de diferents centres educatius.

Uns tallers que es desenvoluparan vinculant diferents disciplines artístiques i l’educació emocional per a infants a 13 escoles de la ciutat. Cada alumne, independentment de l’escola en la que estudiî, podrà escollir el lot de tallers del centre que més li agradi.

Complint totes les mesures del PROCICAT per la pandèmia s’organitzaran els grups estables que faran els tallers durant l’octubre i el novembre.

Els tallers tindran l’objectiu de descobrir dues disciplines artístiques per escola i seran desenvolupats per una persona especialista en la temàtica i una monitora d’acompanyament en grups de, màxim, 15 infants. Les activitats es desenvoluparan un dia a la setmana (que es podran escollir al formulari d’inscripció) durant dues hores amb aquesta distribució:

Us podeu preinscriure entre el 20 de setembre i l’1 d’octubre a través del formulari o a través de Whatsapp a 633409127.

El dia 4 d’octubre rebreu confirmació de la vostra plaça a través del telèfon mòbil que consti al formulari.
També us podeu preinscriure presencialment durant la primera hora d’entrada al matí a l’escola, i una hora abans de la sortida de la tarda els següents dies:

Projecte web desenvolupat per