Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Torna el Pati de Mares i Pares amb "El poder de les carícies" d’Adolfo Gómez Papi

La novetat: dues de les sis sessions es faran en dissabte al matí
Esteu aquí: Inici Notícies Torna el Pati de Mares i Pares amb "El poder de les carícies" d’Adolfo Gómez Papi

El segon quadrimestre del Pati de Mares i Pares Tarraconins centrarà la seva atenció en les noves tecnologies durant la criança. D’una banda i en clau positiva tractarà l’ús de les xarxes socials en família a través d’una taller a càrrec del mànager de la comunitat d’Instagramers de Catalunya i Tarragona. Per altra banda, el Pati comptarà novament amb la participació de l’Equip de Prevenció de les Addicions de l’Ajuntament de Tarragona amb una xerrada sobre l’addicció a les pantalles.

La igualtat de gènere també pren protagonisme a través d’una xerrada a càrrec d’Elisenda Pascual que tractarà d’eradicar estereotips envers els nostres infants.

Adolfo Gómez Papi, pediatra neonatòleg de l’Hospital Joan XXIII i autor de diversos llibres de criança, serà el plat fort en aquesta edició del Pati de Mares i Pares amb una ponència sobre el poder de les caríciesen els infants.

Completen la programació un taller de primers auxilis en nadons i infants a càrrec de Creu Roja de Tarragona i una xerrada sobre les emocions dels més petits d’un col·laborador habitual del Pati: Alejandro Pérez, Un tipo con suerte.

En total 6 sessions de la mà d’experts en diversos temes que intentaran donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir en l’educació de l’infant de 0 a 14 anys.

Les sessions es faran als Centres Cívics de la ciutat i a l’espai de l’IMET i seran d'accés lliure i gratuït, limitat a l'aforament de la sala. El Pati de Mares i Pares Tarraconins segueix comptant amb el suport d’El Corte Inglés, indret on es durà a terme una de les sessions programades.

INSCRIPCIONS pel Pati de Mares i Pares

Programació del segon quadrimestre:

  • Pequemocions

Els més petits també tenen emocions que els acompanyen cada dia: tristesa per la mort d'una mascota, enrabiades a l'hora de dinar o por a l'hora de dormir. En aquesta xerrada explicarem una com funcionen aquestes emocions i com les podem gestionar.

A càrrec d’Alejandro Pérez de la Torre. Programa Superior de Coaching (UCM), MSc in Marketing Management (ESADE), llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (URV).

Dilluns 26 de febrer a les 18 h a la Sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació (IMET).

  • Taller de primers auxilis per nadons i infants

A càrrec d’Hugo Núñez Sanromà, formador, monitor de la Institució des del 2009 i instructor DEA.

Dimecres 14 de març a les 18h al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau (Carrer del Pont del Diable).

INSCRIPCIONS per Taller de primers auxilis per nadons i infants

  • Connecta’t en família

De ben segur que com a pares ens sorgeixen molts dubtes quan parlem de xarxes socials, apps, privacitat, assetjament escolar digital o seguretat a les xarxes. La finalitat d’aquest taller és perdre la por i aprendre que la vida digital i la vida presencial són una mateixa cosa i que, amb una mica de dedicació i interès, podem coeducar-nos en família en aquest camí cap a la digitalització de les relacions humanes.

A càrrec d’Albert Anguera,  mànager de la comunitat oficial d’Instagramers de Catalunya i de Tarragona.

Dissabte 24 de març a les 10 h al Centre Cívic de la Part Alta.

INSCRIPCIONS per Connecta't en família

  • Addictes a les pantalles: Educar responsablement

Ajudar els nostres infants a navegar per "aquests mons d'Internet", saber adaptar la tecnologia a la seva edat madurativa, ensenyar els usos positius, poder estar presents en el seu creixement tecnològic, ajudar a descobrir riscos i donar eines per solucionar-nos. En definitiva, educar els nostres infants en l'autonomia, la responsabilitat i l'esperit crític. Sí, també amb els mòbils, les tauletes i altres pantalles. Acceptes el repte?

A càrrec de Claustre Dasca, Educadora social del Servei de Prevenció de les Addiccions de l’Ajuntament de Tarragona, Àrea de Serveis a la Ciutadania.

Dimecres 4 d’abril a les 18:30 h al Corte Inglés.

INSCRIPCIONS per Addictes a les pantalles: Educar responsablement

  • Gènere i criança. Fugim de desigualtats i estereotips

Generarem diàleg, reflexionarem i farem dinàmiques que aportaran recursos per a contribuir a l'eradicació de les desigualtats i els estereotips de gènere, promovent l'acceptació de cada persona en la seva autenticitat.

A càrrec d’Elisenda Pascual, Psicòloga familiar i fundadora d’Acompanyament Familiar.

Dissabte 14 d’abril a les 11 h al Centre Cívic de Torreforta.

INSCRIPCIONS per Gènere i criança. Fugim de desigualtats i estereotips

  • El poder de las caricias

A càrrec d’Adolfo Gómez Papi, pediatra neonatòleg de l’Hospital Joan XXlll i autor de diversos llibres de criança.

Dijous 3 de maig a les 18 h a la Sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació (IMET).

INSCRIPCIONS per El poder de las caricias

 

Més informació i contacte: Club dels Tarraconins club@tarraconins.cat 977 21 15 58


Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per