Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

III Trobada dels Tarraconins Saludables

Unes 600 persones van participar a aquesta tercera edició!!!
Esteu aquí: Inici Notícies III Trobada dels Tarraconins Saludables

El passat diumenge 17 d'abril s'ha celebrat la tercera edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables que organitza el Servei Municipal de Promoció de la Salut de l'Ajuntament de Tarragona i El Club dels Tarraconins. L'edició d'aquest any, que consistia en una caminada popular del cementiri de Tarragona a l'ermita del Llorito, ha comptat amb la participació d'unes 600 persones.

L'organització va repartir entre tots els infants participants un pícnic gratuït amb una aigua, una poma i un entrepà, i també va oferir crema solar per protegir-se del sol.

Aquesta tercera edició també va comptar amb una animació infantil al Parc del Llorito a càrrec de l'artista Carles Cuberes.

Després de l'èxit de les darreres edicions, la Trobada dels Tarraconins Saludables es consolida com un acte dins l'agenda del Club dels Tarraconins del mes d'abril. Es preveu poder celebrar any rere any aquesta Trobada que té com a objectiu fomentar la vida saludable amb família.

Aquesta activitat s'emmarca dins la tercera edició de "El mes de la salut", un programa d'activitats elaborat per diferents entitats i col•lectius de la ciutat, agrupats en la xarxa Tarragona Saludable, que treballen per millorar la salut dels tarragonins. La tercera Trobada dels Tarraconins Saludables ha comptat amb la col•laboració de Europe Direct Tarragona, Casa Ametller, Coca-Cola, Tarragona 2017 i les AMPES de les escoles de Tarragona.

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per