Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Gaudint al Casal de l'Escola Arrabassada

Esteu aquí: Inici Notícies Gaudint al Casal de l'Escola Arrabassada

Tarraconines i tarraconins! Quina calor ha fet aquests dies... i quina sort de poder passar-los jugant amb l'aigua al Casal d'estiu de l'Escola Arrabassada! Un espai on les nenes i els nens decideixen què volen fer durant el dia i on són els veritables protagonistes. Diversió, coneixement, ganes d'aprendre... una barreja entusiasmant que ha fet d'aquesta estada tota una experiència pels més petits; i pel Club també!

Treballant qüestions de gènere i igualtat, aquests petits ens van donar una lliçó de drets fonamentals i ens van demostrar que, cada cop més, tots som iguals! També vam aprendre a gestionar les nostres emocions amb un parell de jocs i manualitats súper interessants. La primera va ser per fer fora les nostres pors: tots i totes van escriure en un globus negre allò que els hi provocava terror, i posteriorment, el vam fer esclatar per alliberar totes les nostres pors. En la segona dinàmica, agafant una mica d'arròs i uns quants globus vam aprendre a fer una pilota antiestrès... s'ho van passar pipa!

Finalment, una cloenda amb jocs d'aigua i una mini recerca del logo del Club en forma de puzle van ser les dues activitats finals!

Esperem poder repetir aquesta experiència aviat! Bon estiu a tothom!

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per