Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Eureka! aproxima la ciència als infants i famílies amb tallers i monogràfics

El dissabte 3 de juny tindrà lloc l'activitat 'Tecnologia'
Esteu aquí: Inici Notícies Eureka! aproxima la ciència als infants i famílies amb tallers i monogràfics
Eureka! aproxima la ciència als infants i famílies amb tallers i monogràfics

Cartell d'Eureka!, monogràfic i taller familiar

L'Institut Municipal d'Educació de Tarragona potencia l'aprenentatge de la ciència en infants de 0 i fins als 6 anys amb les jornades de tallers i monogràfics Eureka!, Ciència per a infants.

Des del mes de novembre, i fins al juny de 2023, tindran lloc 5 jornades els dissabtes a la seu de l'IMET (Av. Ramon y Cajal, 70).

Les jornades començaran a les 10 h amb els Monogràfics de Ciència. Dues hores de formació adreçades a docents, mares, pares i persones interessades. L'activitat està reconeguda per la Universitat de Manresa, amb un aforament de 30 persones.

Després del monogràfic serà el torn del Taller Familiar, de 12 h a 13 h. L'activitat està adreçada a tarragonines i tarragonins curiosos de 3 a 6 anys. Hi poden participar fins a un màxim de 15 infants (acompanyats per un adult).

Les inscripcions es podran fer a través de formularis publicats als esdeveniments d'agenda de la pàgina web del Club dels Tarraconins, accessibles a partir del dilluns previ a l'activitat (separats per monogràfic i taller).

Les jornades són les següents:

Projecte web desenvolupat per