Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Ets la llum del meu món.

Esteu aquí: Inici Notícies Ets la llum del meu món.

La Nineta i l’Ivori han recopilat materials de tot l’univers per crear un acumulador d’energia ultrasònic que convertirà les postals dels infants de Tarragona en energia per encendre els llums de Nadal. Durant la Festa de l’Encesa escoltarem les cançons populars catalanes i nadalenques de Pastorets Rock. Necessitarem que tots els assistents omplin la seva postal i la dipositin a l’acumulador d’energia. Com més en tindrem més llums podrem encendre! Tota l’energia que ens sobri la portarem al Parc de Nadal, al recinte Firal, per poder posar en marxa tots els tallers que en hi esperen!

La Festa de l'Encesa de les Llums de Nadal tindrà lloc el 24 de novembre a les 18:30h al tram de la Rambla Nova entre la font del Centenari i l'Estàtua dels Despullats. Comptarem amb la col·laboració de la Fira de l'Oli de Siurana, qui regalarà un deliciós berenar als infants de la Festa, que estarà distribuït pels integrants del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre. També col·labora en la festa l'Òptica Teixidó, qui entregarà a tots aquells infants que omplin la postal una targeta numerada per entrar en el sorteig de 25 ulleres de sol.

A més les postals que s’enviin des de la Festa de l’Encesa arribaran a bon port gràcies a l’aportació de segells per part de Correus.També comptarem amb la col·laboració dels Centres Cívics de Tarragona, que portaran el seu personal per dinamitzar les carpes on s'omplen les postals.

 

 

 

 


Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per