Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Els TarrAQUAnins tornen per Sant Magí

Ematsa i el Club dels Tarraconins porten tres espectacles familiars sobre el consum responsable de l’aigua al jardí de Casa Canals
Esteu aquí: Inici Notícies Els TarrAQUAnins tornen per Sant Magí

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona i el Club dels Tarraconins participen, per cinquè any consecutiu, a les festes de Sant Magí amb TarrAQUAnins, el cicle teatral d’espectacles infantils i familiars sobre la cura i el respecte de l’aigua com a un recurs escàs que cal protegir. El president d’Ematsa, Jordi Fortuny, destaca la importància d’aprendre des de ben petits que cal preservar l’aigua i, en aquest sentit, afegeix “els TarrAQUAnins és una proposta d’èxit que, amb un format lúdic i artístic, els apropa diferents aspectes del cicle integral d’aquest recurs essencial”.

Aquest any, per garantir les mesures de seguretat i distància, les representacions seran al jardí de Casa Canals els dies 16, 17 i 18 d’agost i es faran tres sessions per dia, a les 12h, 17:30h i 19h, perquè tots els infants puguin gaudir dels espectacles.

Inaugurarà el cicle, el dilluns 16, Gotes d’aigua sobre una fulla d’alzina que interpreta Joan Rioné de Genovesa Narratives Teatrals. Es tracta d’un espectacle poètic que pretén estimular la sensibilitat vers l’aigua d’una manera plàstica i literària. El dimarts 17, serà Núria Garcia de la Cia Dosdetres que presentarà L’última gota, un espectacle amb un toc de clown. El programa es clourà el dimecres 18 amb Agus Farré, qui pujarà a l’escenari amb Aigualida on recrearà una llegenda que recorda quan els humans s’abastien de l’aigua que els donava el cel.

Tots els espectacles del cicle TarrAQUAnins són gratuïts amb invitació que caldrà reservar a través de la web de l’Ajuntament.

TarrAQUAnins és una iniciativa d’EMATSA i El Club dels Tarraconins que, des de l’any 2017, impulsen espectacles destinats al públic infantil per conscienciar sobre el respecte al medi ambient, la cura del cicle de l’aigua i el consum responsable i sostenible a través del teatre, el clown i l’humor.

Projecte web desenvolupat per