Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

El proper dia 9 d’octubre comença un nou cicle de xerrades “El Pati de Mares i Pares”

Esteu aquí: Inici Notícies El proper dia 9 d’octubre comença un nou cicle de xerrades “El Pati de Mares i Pares”

Eva Millet, obre aquest nou cicle amb la xerrada sobre l’hiperpaternitat un model d’educació que es caracteritza per una sobreprotecció excessiva dels fills i quins perills comporta.

La música també pren protagonisme en aquest cicle: Laura Nogueras, pianista i professora de llenguatge musical, ens explicarà com a través de la música els infants adquireixen una major consciència de si mateixos, fins i tot en la seva gestació.

Milos Salguera, obre un espai de reflexió a pares i mares sobre la importància de posar límits i normes als nostres fills/es. Parlarem de la funció que fan en el desenvolupament emocional i de com fer-ho, en funció de l'edat, d’una manera que permeti acompanyar i ensenyar a regular les emocions.

Completa la programació un taller de berenars i esmorzars saludables i deliciosos per a tota la família. Al taller es prepararan batuts, crema de xocolata, iogurs tunejats i dònuts de poma! A càrrec de Yolanda Anfrons, Tècnica Superior en Dietètica

Les sessions tindran lloc als Centres Cívics de la Part Alta i Sant Pere i Sant Pau, al Corte Inglés i a la Sala d’Actes de l’Institut Municipal de d’educació. El Pati de Mares i Pares Tarraconins segueix comptant amb el suport d’El Corte Inglés, indret on es durà a terme una de les sessions programades.

Inscripcions a través del correu club@tarraconins.cat i aviat a la web www.tarraconins.cat

 

Programació:

Hipernens: volem fills perfectes o hipofills?

A càrrec d’Eva Millet, periodista i escriptora barcelonina. Ha publicat diversos llibres de criança i escriu al seu bloc www.educa2.info

Dimarts 9 d’octubre a les 18h a la Sala d’Actes de l’Institut Municipal d’Educació (IMET).

Taller: música en braços. Taller recomanat per a infants de 0 a 3 anys, acompanyats.

Dissabte 20 d’octubre a les 11 al Centre Cívic de la Part Alta.

Posem límits des de la proximitat emocional. A càrrec de Milos Salguera, psicòloga i psicoterapeuta.

Dimecres 7 de novembre a les 18h a la Sala d’Actes de l’Institut Municipal d’Educació (IMET)

Esmorzars i berenars sans, bons i bonics per a tota la família. A càrrec de Yolanda Anfrons, Tècnica Superior en dietètica. (INSCRIPCIONS AGOTADES)

Dissabte 17 de novembre a les 11 al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per