Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

El "Posa't la Gorra!" a Tarragona aquest any arriba a la setzena edició amb una festa 2.0!

Esteu aquí: Inici Notícies El "Posa't la Gorra!" a Tarragona aquest any arriba a la setzena edició amb una festa 2.0!

En aquesta ocasió la gorra ha estat dissenyada per la marca Desigual, creant un model divertit i actual. I enguany la festa a l'univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d'estar al món i de comunicar-nos. Quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal.

Aquesta campanya ja és un referent per la ciutadania i la festa és un esdeveniment ineludible a l’agenda. I ens agradaria comptar de nou amb la vostra col·laboració per fer difusió de la campanya i la festa del proper 12 de maig, així com convidar-vos-hi. Al centre de descàrregues del final d'aquest correu trobareu la nota de premsa amb tota la informació, així com també la falca i l'espot.

Amb la campanya "Posa't la Gorra!" recaptem fons, que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on acollim de manera gratuïta a les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Dossier Posat't la Gorra!

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per