Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

El Parc de Nadal, un espai segur

S’aposta per una reducció de l’aforament al 65%, una ampliació de l’espai ocupat i un seguiment constant de les mesures sanitàries de seguretat establertes pel Govern
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc de Nadal, un espai segur
El Parc de Nadal, un espai segur

Un Parc de Nadal segur

El Parc Infantil de Nadal de Tarragona obrirà les seves portes dilluns vinent, 27 de desembre, a les 10:30 hores, i ho farà amb total seguretat. En tot moment, al llarg dels 9 dies que l’espai estarà obert, s’adoptaran les mesures sanitàries establertes pel Govern.

Des d’un primer moment, l’organització del Parc ha optat per reduir l’aforament de l’espai més i tot del que recomanen les autoritats sanitàries del país. Així, aquest serà del 65% del total. També s’obligarà a usar mascaretes tant en interiors com exteriors, i s’habilitaran punts d’higiene de les mans a entrades i sortides i a tots i cada un dels tallers. A més, els talleristes i monitors disposaran de productes desinfectants per tal que els infants puguin realitzar les activitats de manera totalment segura.

Pel que fa a les mides, el Parc s’expandeix en dimensions i ocuparà diferents espais. Així, s’ubicaran tallers tant a l’interior del Recinte Firal com a la part exterior davantera i de darrere, i a les dues plantes del Palau de Congressos. D’aquesta manera s’espaien els tallers més que mai perquè es puguin garantir les distàncies de seguretat entre els participants.

L’aforament als tallers estarà controlat, i la seva ubicació al Recinte Firal consistirà en un recorregut tancat i unidireccional. En cas de cues, això facilitarà que siguin en un únic sentit i que no puguin coincidir entre elles.

Ajornament dels espectacles de gran format

La falta de demanda d’entrades pels espectacles de gran format programats durant el Parc de Nadal a l’Auditori del Palau de Congressos obliga a ajornar-los. El públic no ha respost com s’esperava, i la davallada del ritme de vendes dels darrers dies obliguen l’organització a prendre aquesta decisió. Els diners de les entrades adquirides es retornaran al llarg d’aquesta setmana. 

Així, els espectacles que queden ajornats són:

  • Concert-tribut del Rey León (era dilluns 27, a les 18h)
  • Un Nadal amb el Mag Lari (era dijous 30, a les 18h)
  • Concert de Reggae per Xics (era dilluns 03, a les 18h)

Pel que fa a la resta d’activitats programades durant el Parc de Nadal es mantenen. Tallers, microespectacles de contacontes i activitats esportives es desenvoluparan amb normalitat i respectant, en tot moment, les mesures sanitàries detallades anteriorment.

Projecte web desenvolupat per