Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

El meu sistema familiar: Llums i ombres

Esteu aquí: Inici Notícies El meu sistema familiar: Llums i ombres
El meu sistema familiar: Llums i ombres

Logotip de Tàlem, escola de Vida

El Pati de Mares i Pares dels Tarraconins celebra la seva segona sessió. Anirà a càrrec de la Carme Monegal i el seu equip de l'Escola de vida Tàlem. Una sessió molt especial i que ens ajudarà a conèixer una mica més sobre nosaltres mateixos i els nostres fills.

A ple segle XXI, la major part dels humans ens queixem que la Vida que tenim no és la que hauríem volgut, que ens falten algunes coses i que ens en sobren d'altres... El que desconeixem és que més del 90% de la nostra Vida, els humans no manifestem el que el nostre Conscient Personal voldria, sinó el que el nostre Inconscient Familiar permet.

Això significa que tot allò emocionalment no resolt, com a mínim fins a 4 generacions abans de nosaltres (pares, avis, besavis i rebesavis...), s'expressarà a través nostre per ser solucionat..., i es concretarà per mitjà de situacions vitals gens còmodes i sovint poc o gens entenedores per qui les viu.

La relació que tenim com a pares amb els nostres fills millora infinitament quan incloem aquesta mirada sistèmica. Conèixer el que hi ha -darrere del que sembla que hi ha- ens alleugereix de càrrega i ens retorna el benestar perdut.

La xerrada tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau a les 6 de la tarda. L'accés és lliure i gratuït però limitat a l'aforament.

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per