Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

El Club dels Tarraconins centralitza les activitats d'estiu per infants i joves a Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Club del Tarraconins, ha creat el portal "Fem Estiu!" que recull les activitats d'estiu per infants i joves de més de 20 entitats de la ciutat
Esteu aquí: Inici Notícies El Club dels Tarraconins centralitza les activitats d'estiu per infants i joves a Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Club del Tarraconins, ha creat el portal "Fem Estiu" que recull les activitats per infants i joves que es duran a terme a Tarragona aquest estiu. A la web les famílies trobaran una gran varietat de casals d'estiu de lleure, estades esportives i aquàtiques, colònies, activitats artístiques, de reforç escolar o fins i tot campus tecnològics. Les activitats estan dirigides a infants a partir de 3 anys i fins a joves de 20 anys. La majoria comencen a partir del 28 de juny i s'allarguen fins al 10 de setembre. El conseller d'Educació Manel Castaño ha destacat que "aquest portal és una eina que vol ajudar a les famílies a l'hora de cercar activitats de lleure per als seus fills, amb la intenció de fomentar un estiu enriquit per a tots els infants i joves del municipi".

Des de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona s'ofereixen una sèrie d'ajudes i subvencions a les famílies perquè tots els infants i joves puguin participar en les activitats d'estiu que es fan a la ciutat amb l'objectiu de garantir l'equitat educativa. Les persones interessades a rebre una bonificació respecte a la quota d'inscripció es poden adreçar als Serveis Socials de referència amb cita prèvia i aportant la documentació adient per a la seva valoració.

Acadèmia d'artistes

D'altra banda, des de l'IMET s'ha organitzat l'Acadèmia d'artistes, unes estades educatives dirigides a l'alumnat de les diverses escoles de Tarragona, una oportunitat d'aprenentatge per als infants i adolescents, des d'una perspectiva educativa, transformadora i inspiradora. Es tracta d'activitats per reforçar competencialment els aprenentatges, i seran els tutors que hi derivaran els alumnes que creguin ho necessiten.

Es realitzaran des del 28 de juny fins al 6 d'agost en 8 espais diferents de la nostra ciutat (Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Bonavista, Campclar, Torreforta, Riu Clar, Tarragona primària i Tarragona secundària), oferint un total de 290 places per a infants i adolescents amb edats dels 3 als 17 anys.

Projecte web desenvolupat per