Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Aconsegueix la Mona dels Tarraconins!

El Club dels Tarraconins i el Gremi de Pastissers de Tarragona sorteja 3 mones dels Tarraconins de 3 pastisseries de la ciutat.
Esteu aquí: Inici Notícies Aconsegueix la Mona dels Tarraconins!

Per 9è any consecutiu, El Club dels Tarraconins amb la col·laboració del Gremi de Pastissers de Tarragona, sorteja 3 mones dels Tarraconins de 3 pastisseries de la ciutat. La pastisseria Palau. la pastisseria Conde i la pastisseria Montserrat són els establiments que sortejaran aquestes mones. Concretament, es tracta d’una figura de xocolata protagonitzada pels personatges principals del Club, la Nineta i l'Ivori i que representen diferents situacions quotidianes dels personatges.

Per participar al sorteig els infants o els seus responsables hauran d'omplir un formulari  a la web dels Tarraconins. Es podran inscriure fins el dijous 29 de març a les 10h del matí. Els guanyadors s'anunciaran (i es contactaran) aquell mateix dia en directe al programa especial de Tarragona Ràdio. La recollida de les Mones es farà en Diumenge Sant. Les trespastisseries comptaran amb la Mona dels Tarraconins per tots aquells que la vulguin comprar.

La idea va néixer el 2010 com una iniciativa del Gremi de Pastissers de Tarragona i que des d’aleshores ha rebut el suport del Club dels Tarraconins. Amb aquesta iniciativa es pretén conservar la tradició i mantenir viva la història de la ciutat, de la manera més actual possible.

Pastisseria Palau (c/unió) 977 23 34 04

Pastisseria Conde (c/unió) 977 23 91 30

Pastisseria Montserrat (St. Pere i St. Pau) 977 20 10 06
_

Participa al sorteig!

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per