Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

La festa de l'encesa de llums de Nadal posa en valor els professionals que fan possible el Nadal

Si plou la festa es traslladarà al vestíbul de l'estació d'autobusos.
Esteu aquí: Inici Notícies La festa de l'encesa de llums de Nadal posa en valor els professionals que fan possible el Nadal
La festa de l'encesa de llums de Nadal posa en valor els professionals que fan possible el Nadal

La campanya de Nadal #mAgradaria també serà protagonista de la festa

La festa de l’encesa posa en valor els professionals que fan possible el Nadal. Carters i carteres, bomberes i bombers, metgesses i infermers, personal de la Brigada i conductores i conductors d’autobusos.

A través d’una pantalla gegant, anirem coneixent les històries d’aquests personatges i ens donaran l’aprovat per encendre els llums. En aquesta pantalla també s’aniran projectant els #mAgradaria que infants i adults escriuran al seu estel.

L’acte estarà conduit per Carles Carrasco, que també interpretarà diverses cançons de Nadal. També participaran els alumnes de l’Escola de Música i l’Agrupació Sardanista.

La festa de l’encesa s’emplaçarà, com és habitual, al tram de la Rambla Nova on es troba l’arbre de Nadal. Degut a les probabilitats de pluja, però, s’ha buscat un espai alternatiu on poder realitzar la festa: el vestíbul de l’estació d’autobusos.

Divendres a les 12h, moment en que hauria de començar el muntatge de l’escenari, es decidirà la ubicació definitiva. L’acte començarà, en qualsevol cas, a les 18:30h.


Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per