Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Activitats d'estiu del Club dels Tarraconins

Esteu aquí: Inici Notícies Activitats d'estiu del Club dels Tarraconins

Tarraconins i tarraconines! Us presentem un llistat d'activitats ja confirmades per aquest estiu 2020.

Comencem amb la publicació d'un nou cicle de xerrades del Pati de Mares i Pares. La primera de les ponències serà presentada per l’ educador físic Joan Rius el proper dia 8 de juliol, i ens explicarà un seguit de bones pràctiques físiques i de pautes per fer exercici en l’ etapa infantil.

La setmana següent, el 15 de juliol, tindrà lloc la segona ponència. Laura Camacho i Mercè Gil-Pérez, dues de les psicòlogues del centre Onment, debatran i ens ensenyaran des d’ una visió professional i propera els canvis en l’ estat d’ ànim dels més petits, que després d’ aquesta època de confinament poden estar més irritables, neguitosos…

Una altre de les activitats que es duran a terme per part del Club és la visita a diferents casals d' estiu. Comencem aquesta mateixa setmana al Casal de l' Arrabassada, on treballarem les emocions d' una manera poc habitual i ben divertida!

Ja al mes d' agost, el Club disposa de dues activitats tancades. A la primera, pintarem un mural gegant dividit en 6 plafons que es trobaran als Centres Cívics de Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Bonavista; així com dos més que es mostraran un dia al centre de la ciutat, concretament al Teatre Tarragona. Aquest mural mostra diferents comerços i zones icòniques dels barris on es podrà pintar el mural. Per aquesta activitat caldrà fer una inscripció prèvia.

Per últim, TarrAQUAnins! Per Sant Magí torna l' espectacle per excel·lència d' EMATSA i El Club dels Tarraconins. Tres dies amb tres històries diferents que ens mostraran com fer un bon ús de l' aigua i la seva importància. Per aquesta activitat caldrà fer una inscripció prèvia.

Amb tot això, l'estiu es presenta d' allò més apassionant... i encara poden arribar més sorpreses!


Projecte web desenvolupat per