Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Notícies

Activitats de Nadal del Club dels Tarraconins

Esteu aquí: Inici Notícies Activitats de Nadal del Club dels Tarraconins

Tarraconines i tarraconins!

Aquest Nadal és una mica diferent per tots i totes, però no per això menys especial! La Nineta i l'ivori porten esperant amb molta il·lusió l'arribada de Nadal, contents per poder reunir-se amb vosaltres de nou, però aquest any de forma diferent!

Quiz del Nadal

A partir del dia 22 de desembre, cada dia a les 11h del matí la Nineta i l'Ivori us proposen jugar tots plegats al Quiz del Nadal! Cada dia una nova pregunta relacionada amb l'època més màgica de Nadal, i on podeu participar a través del Facebook del Club dels Tarraconins.

Teatre Online

Molt atents i atentes a l'hora de berenar! Els dies 22, 24, 26 i 28 de desembre... sessió de teatre infantil al canal de Youtube del Club a les 18h!

La Nineta i l'Ivori han preparat espectacles de tota mena: històries de titelles de l'època romana, contes de nadal amb un toc diferent, la màgia de la poesia... fins i tot, han pogut aprendre com fer un Caga Tió amb cartró!

Visita dels Patges als Centres Cívics

Els Patges Reials han arribat a Tarragona! Podeu venir tots i totes als diferents Centres Cívics de la ciutat a deixar la vostra carta als Reis! L'horari serà el següent:

  • Torreforta 2 de gener, d’11 a 14h i de 16 a 19h.
  • Sant Pere i Sant Pau 3 de gener, d'11 a 14h i de 16 a 19h.
  • Sant Salvador 4 de gener, d'11 a 14h
  • Llevant 4 de gener, de 16 a 19h
  • Bonavista 5 de gener, d’11 a 14h

Per accedir a aquesta activitat serà imprescindible demanar cita prèvia. Podeu trobar tota la informació i els enllaços per fer la inscripció aquí.

Altres activitats

A més a més, El Club dels Tarraconins també ha participat de forma activa amb escoles i altres entitats del territori.

A les escoles de la ciutat, la Nineta i l'ivori han fet arribar unes bústies molt boniques per a que els infants de les diferents escoles les decorin i les posin boniques. Aquestes bústies les podrem trobar repartides pels diferents Centres Cívics els dies de la visita dels Patges.

Per últim, el Club dels Tarraconins ha volgut col·laborar amb la recollida de joguines de la Creu Roja, on la Nineta i l'Ivori han ballat al ritme del Carilló del Mercat Central a la Plaça Corsini donant suport a aquesta bonica iniciativa.

Segui ben atents a les xarxes aquests dies i gaudiu de les festes d'una forma responsable i alegre!

Projecte web desenvolupat per