Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació

INSCRIPCIONS Pati de Mares i Pares: Dr. Javier Berché. Altes Capacitats, la importància de la detecció precoç

Esteu aquí: Inici Formularis INSCRIPCIONS Pati de Mares i Pares: Dr. Javier Berché. Altes Capacitats, la importància de la detecció precoç

Com més aviat identifiquem a l'alumne/a amb altes capacitats, més aviat coneixerem les seves necessitats i així evitarem una de les principals causes dels seus problemes d'adaptació a l'escola i evitar així el fracàs escolar.

La millor ajuda per a poder realitzar identificacions precoces comença per una major conscienciació i millor formació de mestres i psicòlegs. Els primers anys de vida els mateixos nens i nenes són una font subministradora de dades sobre la seva maduració en los diferents processos d'aprenentatge.

Aquesta ponència tindrà lloc el proper 29 d'abril a les 17:30 hores a la Sala d'Actes de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET)

PATI MARES I PARES JAVIER BERCHÉ.jpg

Recordeu que l'accés és lliure i gratuït però limitat a l'aforament de l'espai. Podeu venir amb els vostres infants, no necessiten inscripció.

Fem servir les teves dades per comunicar-nos amb tu sobre els nostres serveis a través del newsletter. Et podràs donar de baixa del nostre newsletter sempre que ho vulguis enviant-nos un correu a club@tarragona.cat amb el concepte 'Vull donar-me de baixa del newsletter'.

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per