Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Avantatges

Port Aventura Park

Esteu aquí: Inici Avantatges Port Aventura Park

Vine a descobrir Street Mission, la gran novetat de PortAventura World

Aquí comença un viatge que et durà molt més lluny del que t’imagines. A PortAventura Park, t’hi esperen sis mons increïbles i diferents perquè et diverteixis al màxim. Emocions per a tots els gustos i edats, perquè les comparteixes amb la família o els amics. I, aquest any, no et perdis STREET MISSION, prepara’t per a la teva missió secreta, a l’única DARK RIDE DE SESAME STREET® a Europa.

Ja coneixes el tercer parc temàtic de PortAventura World dedicat a la prestigiosa marca italiana Ferrari? Ferrari Land, un parc temàtic per a tota la família únic a Europa. Descobreix les seves 16 atraccions increïbles i la seva nova àrea infantil dedicada als més petits. Velocitat, innovació, tematització, atraccions líders a escala mundial… Ferrari Land t’ofereix atraccions i espais fantàstics dedicats, en exclusiva, a la mítica escuderia italiana. I si vols una experiència completa, visita portaventuraworld.com i descobreix els 6 magnífics hotels completament tematitzats.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:

Presenta personalment  el teu carnet del Club dels Tarraconins i el teu DNI a les taquilles del parc PortAventura Park i tu i fins a tres acompanyants us beneficiareu del 35% de descompte en la compra d’una entrada d’adult, júnior o sènior d’un dia per a PortAventura Park; Entrada vàlida el dia que es presenti el carnet  a les taquilles. Vàlida una sola vegada per dia.Promoció no vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World.  Promoció vàlida del 06/04/19 al 06/001/20. ambdós inclosos i segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land (segons correspongui). Cupó bescanviable un sol cop. No s’acceptaran cupons, entrades, targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. No acumulable a altres ofertes i/o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

Més informació >>

Patrocinador:

Col·laboradors:

Projecte web desenvolupat per