Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Fem estiu! Activitats d'estiu per a infants i joves a Tarragona - 2021
Esteu aquí: Inici Fem estiu! 2021

FEM ESTIU!

Més d’una vintena d’entitats de Tarragona han organitzat activitats d’estiu per aquest 2021. Entre les propostes hi ha una gran varietat de casals d'estiu de lleure, estades esportives i aquàtiques, colònies, activitats artístiques, de reforç escolar o fins i tot campus tecnològics. Les activitats estan dirigides a infants a partir de 3 anys i fins a joves de 20 anys. La majoria comencen a partir del 28 de juny i s'allarguen fins al 10 de setembre.

En aquest espai hem aglutinat tota l'oferta d'activitats d'estiu, tant pública com privada, que hi ha a la ciutat amb la voluntat de fomentar un estiu enriquit per a tots els infants i joves del municipi.

Ajuts i subvencions

Des de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona s'ofereixen una sèrie d'ajudes i subvencions a les famílies perquè tots els infants i joves puguin participar en les activitats d'estiu que es fan a la ciutat amb l'objectiu de garantir l'equitat educativa. Les persones interessades a rebre una bonificació respecte a la quota d'inscripció es poden adreçar als Serveis Socials de referència amb cita prèvia i aportant la documentació adient per a la seva valoració.

Acadèmia d'artistes

D'altra banda, també s'ha programat l’Acadèmia d’artistes, unes estades educatives dirigides a l’alumnat de les diverses escoles de Tarragona, una oportunitat d’aprenentatge per als infants i adolescents, des d’una perspectiva educativa, transformadora i inspiradora.

Es realitzaran des del 28 de juny fins al 6 d’agost en 8 espais diferents de la nostra ciutat (Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Bonavista, Campclar, Torreforta, Riu Clar, Tarragona primària i Tarragona secundària), oferint un total de 290 places per a infants i adolescents amb edats dels 3 als 17 anys. En els pròxims dies s'informarà a les famílies que hi poden accedir sobre com inscriure's.

A mesura que es vagin confirmant noves activitats d'estiu a la ciutat s'aniran actualitzant en aquest espai.

CONSULTA L'OFERTA D'ACTIVITATS D'AQUEST ESTIU 2021 A TARRAGONA:

 

ALTRES ACTIVITATS D'INTERÈS

També us poden interessar les activitats educatives i culturals que Tarragona Jove ha programat per aquest estiu 2021 i les estades esportives del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET):

Projecte web desenvolupat per